czwartek, 3 maja 2018
Sałatka z zupkami chińskimi i brzoskwiniami
Składniki:
* 2 zupki chińskie
* 6 jaj
* brzoskwinie z puszki
* 15 dkg wędliny
* 15 dkg sera zółtego
* papryka konserwowa
* puszka kukurydzy
* sól, pieprz
* majonez
Sposób przygotowania:
Makaron z zupek pokruszyć, posypać przyprawami i zalać wrzątkiem na wysokość makaronu. Ser, wędlinę, jajka, brzoskwinie i paprykę pokroić w kostkę. Do przestudzonego makaronu dodać pokrojone składniki, odsączoną kukurydzę, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z majonezem. Schłodzić.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.